jycke-tryck.se

Föredrag

Någon som vi vill lyfta när det kommer till föredrag om hundar så är det Marie Hansson. Hon har hållt flera föredrag genom åren och hennes böcker är otroligt populära.

Ett föredrag som hon har är “Hunden Behöver Mental Motion”

Detta föredrag passar dig som vill få hundpsykologi presenterat på ett lätt och trevligt sätt;  begreppet “hundaktivering” grundligt förklarat och levande illustrerat och titta på hundar som på det mest charmiga vis visar hur man lär sig annorlunda konster.

MARIE HANSSON är utbildad till hundpsykolog av Anders Hallgren m fl och har sysslat med hund på heltid sedan 1979. Hon har även ägnat sig åt aktivering av hundar, både inomhus och utomhus. Hennes bok “Min bästa vän” är sedd som aktiveringens bibel och har blivit en riktig bestseller som sålt i över 45.000 ex.

Inom agilitysporten har Marie varit en av förgrundsfigurerna i Sverige sedan allra första början 1985.

Hon har medverkat i TV-serien Hundstunden och TV4:s djurprogram, där hon haft program om aktiveringsövningar med hundar och hundsporten agility.

Marie sköter själv bokförlaget Jycke-Tryck och är författare inte bara till “Min bästa vän” utan också till tre agilityböcker: “Agility action”, “Mera agility”, “Ännu mera agility” samt “Apport” och tillsammans med sin dåvarande man Anders Hallgren har hon också skrivit “Fria hundar” och “Kantarellsök med hund”.

Marie anlitas flitigt för kurser och föredrag runt hela Skandinavien och är en mycket populär föreläsare och lärare.

PRESENTATION AV FÖREDRAGET:
I föredraget “Hunden behöver mental motion” berättar Marie med inlevelse och humor varför hunden behöver aktiveras och visar mycket levande hur man kan göra det på sina egna hundar. Konsterna är avancerade, mycket underhållande och ofta annorlunda mot vad åskådaren väntar sig.

I pausen mellan föredraget och frågestunden säljer Marie sina böcker från sitt bokförlag Jycke-Tryck.

RECENSIONER från några arrangörer:

“Jättegivande och lärorikt. Även att Marie Hansson visade att hennes båda hundar låg på olika nivåer, annars brukar folk bara visa upp när allt är perfekt.”

“Mycket bra!”

“Jag är jättenöjd!”

“Att det var upplagt så att alla hade möjlighet att tillgodogöra sig det som sagts.”

“Efteråt ringde många och var jättenöjda, de hade provat hemma med gott resultat.”

Det bästa med föredraget:

“Att Marie Hanssons hundar var med ‘in live’ och att hon talade om hur man kan lära hundar precis vilka saker som helst, inte bara sitt, ligg osv.”