Hejsan!
 
Får börja med att tacka så mycket för en VÄLDIGT kul och lärorik agilityhelg! Alltid kul med ny inspiration och nya kunskaper till sin träning.
 
Tack än en gång för kursen!
 
Med vänliga hälsningar
Mikaela och Gnistra


 

Efter Luleå-kursen 31/5-1/6 2008:

Tänkte skicka en snabb-rapport från helgens tävlingar.
 
Tävlingspsykologin vi hade med dig gjorde verkligen susen. Alla hade en helt annan inställning när vi gick in på banan vilket resulterade i att både pinnar och cert trillade in som aldrig förr. Är länge sedan Luleå haft en så bra tävlingshelg resultatmässigt. Det bästa av allt, enligt mig, är att Calippo "glassen" tog alla kontaktfälten. Nu ska vi alla jobba vidare med samma inställning så kommer vi nog få en riktigt bra tävlingssäsong.
 
Glad sommar!
 
/Catti
 


Mars 2007

Hej!
Jag var med på din kurs utanför Vasa i lördags tillsammans med dvärgpinschern Maya. Vill ännu tacka dig för en alldeles utmärkt kurs som jag hade enorm glädje av och som jag med säkerhet också kommer att ha nytta av. (Skriver i futurum ”kommer att” eftersom vi har träningspaus just nu...). Ser enormt fram emot våren och sommaren då vi får pröva de nya metoderna. Är full av inspiration!

Sedan uppskattade jag också enormt ditt sätt att använda språket. Jag är själv pedagog och jobbar med undervisning och därför uppskattar jag enormt en person som behärskar denna ädla konst. Du hade ett otroligt bra sätt att förklara, som var både konkret, tydligt och gav inga möjligheter till missförstånd. Det var en glädje att lyssna till dig också av denna anledning.

Med vänliga hälsningar,
 
Marie-Louise Björndahl
rektor
Jakobstads svenska arbetarinstitut