CD-SKIVA MED LJUD FÖR HUNDTRÄNING
Fyrverkeri, åska och skott.

Kantarellsök
Årets nyhet!
Utkom april 2009.
En klassiker i helt ny layout. Färgbilder, stora sidor och hårda pärmar.

Agility - utkommen hösten 2009
Nyutkommen hösten 2008.
En bok där du får lära dig alla knep om hur du kan föra hunden på banan, även om den är för snabb för dig! Om att få hunden självgående och självständig. Om att utvecklas och skaffa sig fördelar i konkurrensen.

Jycke-Tryck blev till 1984 och firar alltså 25 år 2009!
1984 skrev Marie Hansson sin första bok, Min bästa vän, och fick rekommendationen att grunda sitt eget bokförlag. På den vägen är det, (Läs mer om Marie Hansson och Jycke-Tryck under knappen Presentation, till höger.)

Några av de första böckerna finns fortfarande kvar, för de fortsätter att vara populära år efter år. Utseendemässigt har de fått genomgå "make-over" och har förstås blivit uppdaterade med sådant som förändrats. Det är härligt att se att kvalitet alltid är populärt och att många väljer originalet i de fall andra förlag publicerat böcker inom samma område.

Då, på 80-talet, fanns det inte så många olika hundböcker, Anders Hallgrens och Maries böcker hade inte mycket konkurrens. På 90-talet blev det fler och nu finns det väldigt många förlag och fler hundböcker än någonsin!

Jycke-Trycks profil är alltid densamma!
● Jycke-Tryck är ett fortfarande ett litet förlag som ger ut böcker som behandlar ämnet hundar på ett naturligt och kärleksfullt sätt. 
● Jycke-Tryck står för en varm ideologi. Man ska vara vänner och ha en samarbetsrelation och ingen kamprelation i det man gör med sin hund.
● Jycke-Trycks böcker är alla skrivna med samma grundsyn på hundar, hunduppfostran och träning. Med vetenskap om hundens beteende och vetskap om hundens betydelse och vår respekt för varje individ, formar vi en mjuk och varm samvaro och träning.
● Jycke-Trycks böcker har råd grundade på kunskap om inlärningspsykologi, stress och hundens etologi.
● Jycke-Tryck står för att vara flexibel och ge flera alternativ. Alla, både hundar och hundägare, är individer, för bästa resultat ska man kunna välja mest lämplig metod.
● Jycke-Tryck vill ge hundägaren kunskap om varför, så att man kan fungera självständigt och tänka själv. Det handlar både om alternativa metoder, om hur saker fungerar, om hur hunden fungerar och varför vi rekommenderar att man gör vissa saker.
● Jycke-Trycks böcker är berömda för att ha lättläst text, enkelt språk och lättbegripliga övningar.


 

Flower